Konstituering på bestyrelsesmødet d. 7. marts 2023

På bestyrelsens møde tirsdag d. 7.3.2023, blev 33% af “hatte-fordelingen” ændret. Vandværket har således fået ny kasserer – Nemlig nyvalgt til bestyrelsen – Henriette Kirk. Vores tidligere kasserer, Ole Olsen, vil nu sammen med Henriette, foretage alle de nødvendige øvelser ifm. overdragelsen.

Fra den øvrige del af bestyrelsen, skal der igen lyde en stor tak til Ole for, med sikker hånd, at have styret Vandværkets økonomi i så lang en periode. Samtidig skal der lyde et stort velkommen til Henriette, som nyvalgt til bestyrelsen, og som ny på posten som kassemester.

Såvel næstformand Rasmus, som formand Lars Bo fortsætter på deres poster.  Se også på “Kontakt & Bestyrelse” på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *