Nye vinduer og døre på dit vandværk

Nye døre & vinduer på vandværket

Som mange måské har bemærket, så er der nu monteret nye dør- & vindueselementer i vandværksbygningen. Det var en af de bygningsmæssige ting, som vi har haft stående på ”to do listen” i et stykke tid. De gamle elementer kunne ikke klare opgaven længere, derfor denne opgradering.

Nu er dit vandværk udstyret med tidssvarende dør- & vindueselementer således, at vi også er helt opdateret på den sikkerhedsmæssige side. Ved samme lejlighed fik vi også udbedret/erstattet de meget trætte dør- og vinduesoverliggere i murværket, som alle havde ”givet op” ift., at løfte opgaven.

De nye dør- & vindueselementer er udført i korrosionsbeskyttet stål, og har naturligvis fået samme grønne farve, som vores råvandsstation/boringshus bag vandværket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *