Generalforsamlingen der blev aflyst

I dagens virkelighed – og som tidligere oplyst – har vi jo måtte udskyde afholdelsen af vores ordinære generalforsamling 2021 !

Vi beklager naturligvis denne situation, men da vi ikke har mulighed for, at flytte så “store bjerge“, kan vi i stedet tilbyde lidt af det, som vi skulle have præsenteret på GF d. 24-2-2021. i de nedenstående links, til dem der måtte have interesse ;

Dagsordenen (foreløbig), vi skulle have fulgt.

Formandens langstrakte beretning på oversigtsform.

Vandværkets regnskab for 2020.

Så snart vi får mulighed for igen at mødes, fastlægger vi en ny dato for Ordinær Generalforsamling 2021, og indkalder til denne jf. vore vedtægter. På GF’en med den nye dato, vil vi således følge, fremlægge og præsentere det ovennævnte – og lidt til.

Som det fremgår af dagsordenen, er der også denne gang medlemmer af bestyrelsen på valg. MEN da vi jo udskyder afviklingsdatoen, til det bliver muligt, vil den siddende bestyrelse fortsætte indtil da.

HUSK, at fremkomme med emner til behandling på generalforsamlingen jf. vedtægterne, såfremt du skulle ligger inde med et emne, der skal have en “tur på GF“.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *