”Slap Stråle” & Frostskade :

Ingen vand, Vandspild & Vandskader – Vi er tilbage i ”normal ” igen

Så slap frosten taget i os alle, incl. vandledningerne i det Ganske Danske Land. Hos os blev det også dagen, hvor en frostskade viste sig. Natten til onsdag d. 17-2-2021 blev ”strålen slap”, og årsagen var et byggepladsvandstik, der ikke var korrekt frostbeskyttet/ helt lukket for, af entreprenøren, da man forlod stedet. Sådan noget straffer selvfølgelig, når det hele tør igen !  Et 32mm vandstik, der utilsigtet åbnes pga. en skade, er nok til, at ”tømme vores tank” for behandlet vand, når det bare får lov at løbe i timevis …  OG det skete så.

Moralen er selvfølgelig klar, i et større perspektiv. Derfor skal vi fra vandværkets side igen opfordre til, at alle jævnligt kigger til måleren i målerbrønden for, at konstatere om vandet løber, selvom der ikke er noget forbrug i huset. Tjek derfor om tælleren i målerbrønden ”løber rundt”, selvom du har lukket for alt …

Alt er ikke skidt, i en sådan situation, uden også at levere lidt ”godt”. En forbruger fandt pga. denne situation, en utæthed i rørføringen hos sig selv, fordi der i denne anledning, lige blev tjekket efter. Det er aldrig sjovt med lækager, MEN det er godt så hurtigt som muligt, at få det konstateret og fundet fejlen !